• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Welkom in de wereld van elektromobiliteit van Mercedes-Benz

Mercedes-EQ

 Boek hier uw testrit Boek hier uw testrit
  •  

Mercedes-EQ

 

We zetten de schakelaar om. Mercedes-Benz creŽert met het product- en technologiemerk EQ een elektromobiel ecosysteem voor producten en services. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid, zodat u elektrisch rijden uiterst comfortabel, veilig en betrouwbaar kunt ervaren, zoals u dat van Mercedes-Benz mag verwachten.

Bekijk onze EQ voorraad

Maak een testrit

Waarom Plug-in Hybrid of elektrisch? Redenen om voor een Plug-in Hybrid of elektrische auto te kiezen. 

Over EQ

EQ - Electric Intelligence by Mercedes-Benz.

We zetten de schakelaar om. Mercedes-Benz creëert met het product- en technologiemerk EQ een elektromobiel ecosysteem voor producten en services.

EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid, zodat u elektrisch rijden uiterst comfortabel, veilig en betrouwbaar kunt ervaren, zoals u dat van Mercedes-Benz mag verwachten.


EQ Power - plug-in hybrid

De perfecte combinatie van een elektro- en een verbrandingsmotor.

Onze EQ Power-modellen met plug-in hybrid-aandrijving verenigen het beste uit twee werelden: de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor met de actieradius van een verbrandingsmotor. Hiermee kan in de stad puur elektrisch worden gereden. De auto kan zowel thuis als bij openbare oplaadpunten worden opgeladen. Op langere trajecten kan als vanouds gewoon worden getankt.


EQ Ready app

Bent u klaar voor elektrische mobiliteit?

 Kom er zelf achter! De gratis app toont of de overstap naar een elektrisch model praktisch voor u is. Daarvoor hoeft u alleen maar de EQ Ready app te downloaden en te testen met uw eigen auto.


 

Waar bent u naar op zoek?