• Personenwagens
 • Bestelwagens
 • Trucks

  De nieuwe E-Klasse Berline: intelligence becomes exciting.

  Exterieurdesign: sportief AVANTGARDE.

  De uitrustingslijn AVANTGARDE dient als standaard exterieur bij de nieuwe E-Klasse Berline. De grille is vormgegeven met twee chromen lamellen en verticale hoogglanzend zwarte spijlen. Chromen en hoogglanzend zwarte sierelementen in de voorbumper onderstrepen het sportieve en elegante uiterlijk. Daarnaast is de Berline uitgerust met tweedelige achterlichten en volledige led-koplampen. MULTIBEAM LED-koplampen inclusief ULTRA RANGE-grootlicht zijn als optie leverbaar.

  Interieurdesign: bijzonder comfortabel.

  De vormgeving van de voorstoelen van de nieuwe E-Klasse Berline accentueert de sportieve uitstraling van het interieur. Wanneer de bestuurder de gewenste voertuighoogte op het mediadisplay of via Mercedes me invoert, beweegt de stoel zich automatisch naar een passende positie. Het ENERGIZING-comfortprogramma bundelt verschillende comfortsystemen in de auto, waaronder muziek- en lichtstemmingen en een aantal massagestanden. Bijvoorbeeld het veranderen van de zithouding door minieme bewegingen van de zitting en de rugleuning tijdens de rit.

  Plug-in Hybrid: opnieuw naar een hoger niveau.

  De elektrificatie van de aandrijflijn wordt naar een hoger plan gebracht bij de update van de nieuwe E-Klasse. Het aanbod van zeer efficiënte, emissiearme en krachtige benzinemotoren bestrijkt een vermogensbereik van 145 tot 270 kW, bij dieselmotoren van 118 tot 243 kW. Het ENERGIZING-comfortprogramma heeft in de plug-in hybrid een extra ‘PowerNap’ functie, wat handig is bij het nemen van een pauze op een parkeerplaats of bij het laden van de accu onderweg.

  URBAN GUARD: bescherming tegen diefstal en schade.

  De URBAN GUARD maakt bewaking van de geparkeerde auto mogelijk. Voertuigsensoren registreren wanneer de geparkeerde en vergrendelde auto wordt aangereden, weggesleept of wanneer iemand probeert in te breken. De eigenaar wordt vervolgens via de Mercedes me-app op de hoogte gesteld door een push-melding. Andere highlights van de nieuwe E-Klasse Berline zijn de DISTRONIC rijassistentiesystemen en de standaard touchscreenbediening van het mediadisplay en het gebruik van augmented reality-technologie wanneer de navigatiefunctie actief is.

  Video

  Testrit Download de brochure Download de prijslijst Configureren

  Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

   

   

  Waar bent u naar op zoek?