• Personenwagens
 • Bestelwagens
 • Trucks

  De GLC Coupé is met zijn motoren, rijassistentiesystemen en MBUX een voorbeeld voor sportiviteit, veiligheid en efficiëntie.

  Exterieurdesign: dynamisch uiterlijk en elegante lijnen.

  Het dominante front, de krachtige vormen en de standaard chromen details verraden de offroad-capaciteiten van deze auto. Daarnaast benadrukken de dynamische proporties en de grote bodemvrijheid het potentieel van de GLC Coupé die het uitstekend doet op het asfalt, maar ook buiten de gebaande paden. Bijzonder aan de auto zijn het front met geprononceerde diamond grille en één enkele lamel, aangevuld door grote luchtinlaten en nieuw vormgegeven standaard high-performance led-koplampen.

  Interieurdesign: vanzelfsprekend bedieningsgemak.

  Het interieur van de GLC Coupé wordt gekenmerkt door perfecte luxe en vanzelfsprekend bedieningsgemak. De focus ligt op het dashboard en de vloeiend vormgegeven middenconsole. De rijassistentiesystemen zijn flink uitgebreid en aangevuld met o.a. de uitstapwaarschuwingsfunctie, noodrijbaanfunctie en file-noodstopfunctie. Verder biedt de aanhangwagenassistent ondersteuning bij het achteruitrijden met een aanhanger. De 360°-camera biedt een beter zicht rondom en de beeldkwaliteit is aanzienlijk verbeterd.

  Plug-in hybrid: verhoogde efficiëntie.

  De benzinemotoren zijn geëlektrificeerd door de inbouw van een 48V-boordnet (EQ Boost). De riemaangedreven startdynamo regelt de hybride functies zoals ‘Boost’ of de energierecuperatie en zorgt voor een verlaging van het brandstofverbruik. Naast verlaging van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, verhoogt de nieuwe technologie het comfort en de prestatie van de auto.

  Viercilindermotoren die hoog scoren op efficiëntie.

  De GLC Coupé wordt geleverd met viercilinder benzine- en dieselmotoren die hoog scoren op efficiëntie. Verder beschikt de auto over een MBUX-systeem met o.a. navigatie met augmented reality en intelligente spraakbediening. Naast het standaard sportonderstel met adaptief verstelbare demping kan optioneel het DYNAMIC BODY CONTROL-onderstel met traploos verstelbare demping bij stalen vering voor de voor- en achteras worden besteld. Afhankelijk van de situatie wordt de demping voor ieder wiel afzonderlijk geregeld.

  Video

  Testrit Download de brochure Download de prijslijst Configureren

  Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

   

   

  Waar bent u naar op zoek?