• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

Testrit event op zaterdag 20 mei

Mercedes-EQ Electric Experience

  •  

Mercedes-EQ Electric Experience

 

Welkom op de Mercedes-EQ Experience

Nu al kiezen voor elektrisch of toch nog genieten van de huidige fiscale aftrekbaarheid.

Denkt u eraan om de overstap te maken naar elektrisch rijden, maar heeft u nog enkele bedenkingen? Tijdens de EQ Experience kan u op onze infostanden alle informatie vinden rond elektrisch rijden, laadoplossingen en veranderingen in de fiscaliteit. Ontdek ons elektrisch en Plug- in Hybrid gamma op zaterdag 20 mei tijdens een heerlijk hapje en drankje

Kom dan ons 100% elektrische gamma van Mercedes-EQ ontdekken op zaterdag 20 mei in onze concessie te Turnhout.

Boek uw proefrit via onderstaand formulier: 

 
 
 
 
 
 


Met uw aanvraag geeft u akkoord dat de door u bezochte pagina's en informatie over deze aanvraag worden gekoppeld aan de bij ons bekende klantgegevens zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.Nu al kiezen voor elektrisch of toch nog genieten van de huidige fiscale aftrekbaarheid op een Plug-in Hybrid

Bestel nog voor 30 juni uw Plug-In Hybrid en geniet van het huidige fiscale aftrekbaarheid of kies nu al voor de voordelen van elektrisch rijden. 

We geven u graag het stuur voor een testrit tijdens de EQ Experience op zaterdag 20 mei in onze concessie te Turnhout.

Ervaar het zelf via de Mercedes-EQ Electric Experience.

U denkt aan overstappen op elektrisch maar wil boven alles een échte Mercedes-Benz? Dan zal het 100% elektrische Mercedes-EQ gamma u zeker interesseren.

Misschien wordt het voor u een SUV? Van de compacte EQA tot de EQC en EQB met zijn karakteristieke silhouet en zeven zitplaatsen (optie): stuk voor stuk tillen ze elektrisch rijden naar een hoger niveau. 

Ook de Mercedes-EQ berlines overtreffen de verwachtingen met hun verleidelijke design, grote rijbereik en luxueus comfort. En daarnaast zijn er ook de fiscale voordelen van elektrisch rijden - elke Mercedes-EQ is 100% aftrekbaar. 

We heten u alvast van harte welkom in onze showroom te Turnhout voor een kennismaking met onze Mercedes-EQ modellen.

 

Waar bent u naar op zoek?